VÁLLALKOZÁSOK, PROJEKTEK:

1990-ben alapító tagja voltam az Akció Kft-nek, később az Operock Művészeti Ügynökség és Produceri Iroda Kft. tulajdonos-ügyvezetője, számos rendezvény és road show lebonyolítója (Philips, Danubius, Nokia, Pannon GSM, Hunguest, Axelero, Le Meridian, Air France, augusztus 20-i állami ünnepség, stb., média események, P.R. kampányok szervezőjeként).

1995-től részben az Operock, részben pedig a 1999-ben alakult DUNA-P. ® art Kft. égisze alatt reklámügynökséget vezettem, amely keretében számos cégnek készítettünk részben kreatív, részben P.R., illetve rendezvényszervezéssel kapcsolatos munkákat, valamint médiavásárlással is foglalkozunk. Ügyfeleink közül a Polgári Bank, az Általános Értékforgalmi Bank, az EasyCall, a Philips, Danubius Rádió, a Baxter Gyógyszergyár, a Coca-Cola, a Pannon GSM és az Axelero voltak a legnagyobb megrendelőink.

2000-ben nyitottam meg az újjávarázsolt budapesti Moulin Rouge mulatót, majd indultam az igazgatói székért a Budapesti Operett Színház pályázatán, ahol 14 jelentkezőből a szakmai zsűri által jelölt pályázó lettem másodmagammal, de végül a Fővárosi Kulturális Bizottság nem engem jelölt az igazgatói székbe.

2003-ban egy új interaktív játék világszabadalmát a nevemre jegyezték be, amelyet az IKO New Media és az RTL Klub közreműködésével „SMS Hírszerző” néven valósítottunk meg.

2003 és 2004 között, mint stratégiai tanácsadó közreműködtem a Danubius Rádió eladásában, amelyet végül 2004-ben vásárolt meg az Advent International, mint pénzügyi befektető a Great Western Radio tulajdonostól. A tranzakció 30 millió eurós rekord áron valósult meg.

2004 decemberében nyitottam Művészbejáró néven az Andrássy úton, az Artisjus korábbi irodája helyén, az első magyarországi színházi és filmes relikviák ajándékboltját. (Az üzlet weboldala elnyerte a Hungarian Webdesign Award-ot.)

2006-ban CiTiBiTs néven egy új idegenforgalmi vállalkozás társtulajdonosaként egy részben Internetes, részben kereskedelmi forgalomra szánt termékfejlesztést valósítottunk meg, amely újszerű formában prezentálta a hazai souvenir-ipar „Hungarikumait”.

2007-től a Budapesten található „Tüskecsarnok” újrahasznosításába fogtam bele; először bérbe vettem az ingatlant, ahol a Universal Pictures és a MidAtlantic a HELLBOY II. című amerikai szuperprodukciónak volt a stúdiója, majd 2008-ban a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. pályázati felhívását elnyerte cégem, amely egy Atlantis Congress & Events Hall néven egy konferencia-, és rendezvényközponttal kapcsolatos jelentős ingatlanfejlesztésre készült, ám a projekt a 2008 őszén kitört gazdasági világválság miatt félbeszakadt...

Szintén 2008-ban indítottunk el a NetBiZz Kft. keretein belül egy új kezdőlap és közösségi oldal fejlesztését, amelyet Simpaticon néven valósítottunk meg. A kezdőlap az [origo] támogatásával indult el.

2009-ben és 2010-ben szintén rendező apámmal, Kalmár Tiborral, mint producer bonyolítottam le az általa megálmodott Humor Napja rendezvényt, amelyet minden évben ugyanakkor, Karinthy Frigyes születésnapján, azaz június 24-én kerül megrendezésre.

2010-ben az új Előadóművészeti Törvényben rögzített adókedvezményes támogatások igénybevételének közvetítésére létrehoztam egy REMATIA nevű adatbázist, és kb. 30 színház és egyéb előadóművészeti intézmény és társulat részére több százmillió forint elosztásában közreműködtem.

2010-ben az egykori SZIKRA mozi helyén egy új kulturális központ kialakítását kezdtem el, amelyre a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország Fejlesztési Terv „turisztikai vonzerővel rendelkező kulturális attrakció” pályázatát nyertem el. 2010-ben hozzáfogtunk az újjáépítéshez, és a 2010 novemberében kezdődő három hónapos próbaüzemet követően 2011. február 11-én a SZIKRA cool • tour • house - Budapest új kulturális szórakoztató központja - hivatalosan is lángra lobbant. Rövid, pár hónapos működésünk alatt 12 színházi előadás volt a repertoárunkon – ebből 6 eredeti bemutató –, 2 új show és több mint 30 koncertet tartottunk. A SZIKRA üzemeltetését 2011. május 31-én fejeztem be.